2013. szeptember 24.

Rezsicsökkentést támogató tanácskozás Kiskunlacházán 2013. szeptember 26-án

Tisztelt Honfitársam!

Ezúton is szeretném meghívni a rezsicsökkentést támogató tanácskozásra.
Miután sikeresen megvédtük a januári rezsicsökkentést, most azért kell összegyűlnünk, hogy egyeztessük a további csökkentéshez szükséges lépéseinket.

Mi egyszer már közös erővel bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk megvédeni Magyarország érdekeit. Megálljt parancsoltunk a közszolgáltató cégek profitéhségének.

Idén január elsejétől tíz százalékkal csökkentettük a vezetékes földgáz, az áram, a távhő árát, július 1-jén pedig bevontuk a csökkentésbe a kéményseprés, a szemétszállítás, a víz-, a csatorna- és a szennyvízdíjat.

Elmondhatjuk, hogy Magyarország ma olyan hely, ahol a legfontosabb kérdésekben a magyar emberek szava és akarata dönt.

Mindez nem sikerülhetett volna az Ön támogatása nélkül. Mindez köszönhető annak a több mint kétmillió embernek, aki aláírásával állt ki a rezsicsökkentés mellett.

Az ősz folyamán további tízszázalékos rezsicsökkentést tervez a kormány. Ahhoz, hogy továbbléphessünk, most újra a támogatását kérjük.

2013. szeptember 26-án 18.00 órától Kiskunlacházán a Petőfi Sándor Művelődési Központban (2340 Kiskunlacháza, Kinizsi utca 1.) tanácskozást tartunk, ahol egyeztetjük a rezsicsökkentéshez szükséges további lépéseket.

A fórum vendége Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője lesz.

Minél többen veszünk részt a rendezvényen, annál világosabb lesz a magyar emberek akarata.

Tisztelettel:

Pánczél Károly
Országgyűlési képviselő

Nincsenek megjegyzések: