2013. március 24.

"A Fidesz-kormány sorra teljesíti vállalásait"

Egészen szürreális, amikor az az  MSZP, amely tönkretette az országot és csúfosan megbukott, a hitelességről  beszél - reagált Burány Sándor szocialista képviselő sajtótájékoztatójára, szombati közleményében a Fidesz - frakció.



A tájékoztatás szerint a szocialista  párt az, amely azt ígérte, hogy nem emeli a gáz árát, aztán háromszorosára emelte. A szocialista párt az, amely kormányzása idején költségvetési adatokat hamisított és elherdálta a nemzeti vagyont. A szocialista párt az, amely orránál fogva vezette  a magyar lakosságot a devizahitelek csapdájába és a folytonos megszorításokba.

Hozzáteszik, hogy ugyancsak a  baloldal az, amelynek politikusai ma is telehazudják a világot és elérik, hogy Brüsszeltől Washingtonon át a német gyermek tévéműsorokig hazugságokat állítsanak Magyarországról. A Fidesz-frakció felhívja a baloldal figyelmét, hogy amikor az államadósság szintjét elemzik, akkor saját kudarcba fulladt politikájuk bizonyítványát elemzik: az országnak azért van óriási államadóssága, mert a Gyurcsány-Bajnai-kormányok csak hitelekből tudtak megélni és tehetségtelenek voltak a kormányzáshoz. Az államadósság az ő kormányzásuk alatt nőtt a GDP 52%-áról 82%-ra, a devizaadósság csaknem megduplázódott - emelik ki.

Ugyanakkor emlékeztetnek arra is, hogy szemben a Gyurcsány-Bajnai-kormánnyal, amely nyakig eladósította az országot, a Fidesz-kormány egy fillér hitelt sem vett fel, kamatostul törleszti a baloldal által hátrahagyott adósságot és intézkedések sorával segíti a bajba jutott devizahiteleseket otthonuk megmentésébe. Mindemellett a terhek mellett elérte, hogy ma 160 ezerrel többen dolgoznak, mint a kormányváltáskor, ma a családok terheinek csökkentése zajlik - szögezik le. A Fidesz-kormány megtartotta az emberek bizalmát és támogatását, mert sorra teljesíti vállalásait - zárul a közlemény.
(fidesz.hu)

Nincsenek megjegyzések: